19th Ave New York, NY 95822, USA

Всичко започва с ВАС, ВАШИТЕ идеи и ВАШИТЕ клиенти.

Единственото, необходимо от ваша страна, е да споделите с нас вашата идея, а ние ще се погрижим за всичко останало.

Консултиране
Консултацията е първата стъпка от разработката на всеки един проект. Консултираме клиентите си въз основа на нашия опит и ноу-хау, натрупани през годините и подходжаме към всеки проект индивидуално, за да сме сигурни, че сме се спряли да най-доброто, в зависимост от специфичните нужди на всеки един наш клиент.
Гаранираме и пълна конфиденциалност – достъп до корпоративни данни имат само и единствено разработчиците, които са директно ангажирани с проекта.
Планиране
Планирането е ключов елемент от разработката на всеки един проект. Нашите бизнес анализатори и софтуерни архитекти ще изготвят архитектурата на проекта и заедно с вас ще преминем през всяка стъпка от процеса и ще го персонализираме по начин, напълно отговарящ на вашите бизнес цели.
Мениджмънт на проекта / Управление на проекта
Нашите проджект мениджъри ще Ви предоставят детайлен план за вашия проект, който да гарантира, че са спазени първоначално зададените срокове и бюджет. Предлагаме различни подходи и методологии за управление на проекти като традиционните CPM, CCPM, ECM, както и Agile, Scum PRINCE2, PRiSM, Six Sigma, Lean, FDD, DSDM и RUP. Използваме платформи за проследяване на процеса, които помагат на клиента постоянно да наблюдава разработката на проекта.
Дизайн
За да може вашето приложение да е атрактивно за крайния потребител, голям екип от дизайнери се грижат за това то да изглежда по един невероятен начин. Дизайнът е от определящите фактори за успех на един проект. Общото между успешните проекти са добре разработените функции, които са лесни за използване от крайния потребител, както и красивият и семпъл дизайн. Нашият UX и UI екип обръща внимание на всеки един детайл от проекта и разработва дизайна по начин, който привлича крайния потребител.
Разработка
Един от любимите ни моменти е когато стартираме разработването на един проект. Екипът ни се състои от професионални програмисти, които пишат висококачествен код. Нашият екип програмисти ще се посвети изцяло да разработи вашия проект по начин, който ще отговаря на вашите критерии и изисквания.
Разработваме приложения за широк спектър потребителски и бизнес нужди, като игри, промоционални или маркетингови приложения, и други.
Сред нашите възможности са следните експертни умения:
• Native приложения и мобилни решения за Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, iWatch), Google Android (Телефони и таблети), Windows Phone/RT 8.1 (Телефони, Таблети и PC)
• Крос-платформени мобилни решения за управление на информационен поток между различните мобилни платформи и облачни услуги.
• Уеб–Базирани мобилни услуги и уеб-базирани апликации, както и крос-платформена интеграция за уеб.
• Нашите разработчици имат професионален опит в следните платформи за програмиране: C++, C#, Objective C, Swift, React JS, Kotlin, Java, Java Script, .Net, Adobe Air, HTML5, CSS3, PHP, Ruby on Rails, Phone Gap, Unity 3D, jQuery и Telerik Icenium, както и много уеб платформи за разработка.
• Опитен UX и UI екип, които създават съвършенен дизайн за мобилни приложения по зададени цели и очаквани пазарни резултати от клиента, следвайки най-модерните трендове и проучвания в потребителското поведение.
• Облачни услуги и приложения за споделен информационен поток между различни устройства и платформи.
• Управление на услугите за ъпдейт и известия на абонаментна база и др.
QA и Тестване
Държим на качеството, затова, преди вашият софтуер да бъде достъпен до крайния потребител, ние ще се уверим, че той отговаря на вашите изисквания и, че функционира както трябва. След като приложението е разработено, ние ще го тестваме, за да сме сигурни, че всичко работи перфектно!
Вашата обратна връзка е изключително важна за нас. Затова, преди да качим вашето приложение в App Store, искаме да сме сигурни, че сме направили приложение, отговарящо изцяло на вашите нужди и очаквания. Фокусирани сме върху качеството и преди да лаунчнем финалната версия, искаме да сме на 100% сигурни, че тя фукционира както трябва. И най-вече, защото се стремим вашите потребители да останат доволни!
Публикуване и Маркетинг
След като разработим вашия проект, ние сме готови да ви предоставим постоянна поддръжка и съпорт и да ви помогнем с разработването на следващите функции на вашия проект.
Маркетинговите стратегии са от огромно значение, когато говорим за успеха на един проект. Може вашето приложение да е най-иновативното и да е от огромна полза на крайния потребител, но ако той не знае, че приложението съществува, какво значение има? Затова ние сме насреща – ще ви асистираме в изготвянето на вашите дигитални, маркетингови и рекламни стратегии, като например оптимизация в app-store-а и съпорт след лаунчването на проекта. Можете да се възползвате от опита, който сме натрупали през годините.
След като качим вашето приложение в Apple Store и Google Play Store, ще съберем обратната връзка от вашите крайни потребители. За нас е важно вашите клиенти да харесват приложението Ви и то да бъде полезно за тях. Важно е да се уверим, че дизайнът, функциите и концепцията на приложението изцяло пасват на техните нужди.
Въз основа на обратна връзка на крайният потребител, ние ще оптимизираме вашите дигитални стратегии и ще адаптираме приложението по начин, който пасва изцяло на нуждите и отговаря на очакванията.
OUR STRENGHTS

At DigiMark we are providing tailor made mobile solutions for our clients.

Until now we have worked on 100+ projects worldwide.

Among our clients are multinational brands, as well as startups.

We cherish diversity and embrace different experiences, hopes and dreams.

That’s what is connecting us with you!

АУТСОРСИНГ

С годините успяхме да привлечем сериозни чуждестранни аутсорсинг партньори от американския и европейския пазар. Това, че спечелихме тяхното доверие, беше окуражаващо за нас. Ако искате да спестите време и да разработите проекта си по професионален начин, ние можем да го направим за вас!